Saran Metsästysseura

Saran Metsästysseura/Uutiset

Saran MS tiedottaa

Metsästysajat suomessa rajoituksineen löydät täältä.

Saran Metsästysseura ry on saanut lahtivaja-hankkeensa päätökseen. Tietoa ja kuvia hankkeesta ja sen edistymisestä voit katsoa täältä.

Tiedottaminen karjatiloille, SRVA-toimijoille ja muille mahdollisille tarvitsijoille aloitetaan, että rakennuksen tilat ovat käytettävissä mm. hätäteurastukseen ja kolarieläinten käsittelyyn. Kylmätila on seurantalon tilaisuuksiin käytössä.

10.1.2024


Talvikokouskutsu 2024

Saran Mertsästysseura ry:n talvikokous pidetäänSaran entisellä koululla Poikkitaiteilijat ry:n tiloissa torstaina 25.1.2024 klo: 18.00. Käsiteltävien normaalien talvikokouksellesääntöjen määräämien asioiden lisäksi käsitellään kokouksessa seuran sääntöjen uudistaminen.12. huhti, 2020

Tahdomme tuoda julki, että lahtivaja on myös karjatilallisten käytettävissä, vaikka korona-pandemian myötä viralliset avajaisten juhlistamiset jäivätkin ainakin toistaiseksi pitämättä muiden yleisötilaisuuksien tavoin.

Uusi tila on elintarvikehuoneistoksi ilmoitettu ja hyväksytty, sekä syksyn 2019 hirvenmetsästyskauden aikana käyttötestattu ja toimivaksi havaittu.
Ruhon hintavan hävittämisen sijaan voi sen teurastaa myös itse ja tarvittaessa metsästysseuran jäsenten avustuksella, jolloin eläimen lihat saadaan hyötykäyttöön.
Tilasta löytyy riiputuskylmiö, lihanleikkuutasot, vakuumikone, lihamylly ja tarvittava välineistö tilan, sekä välineistön puhtaanapitoon ja desinfiointiin.

Otsikon linkistä pääset yhteystietoihin, mikäli löysit tarvetta lahtisuulin käyttöön tai tahdot asiasta lisätietoja. Katso myös lisätietoja lahtivaja-välilehdeltä.